Mobila la comanda sector 4

Pe aceasta pagina gasiti o lista de firme care executa mobila la comanda din orasul Dvs, impreuna cu datele lor de contact:

  • numele;
  • adresa;
  • numarul de telefon;
  • website-ul;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Pentru a cere cotatii de pret pentru proiectul Dvs – indiferent ca este vorba de paturi, dulapuri, mobila de tineret, dormitoare, biblioteci sau mobila de living – precum si alte informatii de interes, va rugam sa va adresati direct firmelor listate in catalog la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Firme de mobila la comanda sector 4

SC Tavi Mobila la Comanda SRL-D

Adresa: Strada Ilie Oprea 10A, Bucuresti
Website: –
Telefon: 0729 687 879
Email: –
Pagina de Facebook: –


Mobila RBR

Adresa: Strada Inclinata Nr. 129, sector 5, Bucuresti
Website: https://mobilarbr.ro/
Telefon: 0213 372 221
Email: office [at] mobilarbr.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RBRmobilier/


De ce sa alegeti mobila la comanda?

De cate ori ati intrat intr-un magazin de mobila si v-ati intrebat oare cati alti oameni au aceeasi canapea, dulap sau biblioteca? Aflarea faptului ca tocmai ati cheltuit cateva mii de lei pe acelasi mobilier de dormitor pe care il are un prieten poate fi cel putin frustrant. Pentru a evita astfel de probleme, va puteti orienta spre o firma de mobila la comanda sector 4 care sa va execute piesele pe care le doriti.

Mobilierul dvs. ar trebui sa reflecte personalitatea si stilul dvs. de viata. Asta nu inseamna ca trebuie sa platiti cu mult mai mult peste pretul de showroom. Da, veti plati putin mai mult pentru mobila la comanda decat pentru o piesa de serie, dar va merita.

Indiferent daca va mobilati prima casa sau o remodelati pentru a douasprezecea oara, optiunea de mobila la comanda va poate duce casa la nivelul urmator. Iata 9 motive pentru care ar trebui sa cumparati piese realizate dupa indicatiile Dvs:

1. Calitate. Mobila la comanda este intotdeauna de o calitate mai buna decat mobilierul de serie realizat pe banda in fabrica. Mesterii care construiesc mobilierul petrec mai mult timp punandu-l impreuna, si folosesc si materiale de calitate mai buna.

2. Unicitate. Cu piesele personalizate, Dvs sunteti designerul. Asta inseamna ca nimeni altcineva nu va avea aceeasi piesa ca Dvs. Mobilierul Dvs. va iesi in evidenta si va face o declaratie indrazneata despre alegerile Dvs.

3. Personalizat. Puteti alege culoarea, forma, dimensiunea, textura si designul care vi se potriveste cel mai bine. Totul este sa il personalizati dupa gusturile Dvs specifice.

4. Adaptat. Aveti o camera de zi in forma mai putin obisnuita, si aveti nevoie de o canapea sau o sofa care sa se integreze? Aveti nevoie de ceva care sa se potriveasca in acel colt ciudat? Piesele personalizate se adapteaza exact nevoilor dumneavoastra.

5. Valoare mai ridicata. In loc sa ganditi doar la costurile pe termen scurt, ganditi-va la valoarea pe termen lung. Mobila la comanda tinde sa fie mai durabila, deci veti beneficia de mai multi ani de folosirea pieselor respective.

6. Economie de timp. S-ar putea sa trebuiasca sa asteptati ca mobila la comanda sa fie construita, dar veti petrece mai putin timp proiectand piesele necesare decat vizitand magazinele de mobilier pentru a gasi elementul „potrivit” pentru spatiul respectiv.

7. Costuri mai mici. Acest lucru poate suna ciudat, dar veti descoperi deseori ca o canapea pe comanda costa mai putin decat piesele gata facute. In plus, nu exista riscul sa ajungeti sa o schimbati cu o piesa care va place mai mult, sau pur si simplu sa o inlocuiti complet. Ati obtinut exact ceea ce v-ati dorit – o achizitie!

8. Cumparati local. Achizitionarea de mobila la comanda sprijina firmele locale, in loc sa cheltuiti banii in favoarea corporatiilor internationale. Astfel puteti incuraja economia locala – cheltuind banii pe produse locale.

9. Va exprimati creativitatea. Cu mobila la comanda, puteti construi exact ceea ce va doriti! Puteti deveni cat de creativ doriti, puteti experimenta diferite stiluri, si puteti gasi ceea ce se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor dvs. Ce ar putea fi mai interesant decat sa aveti sansa de a va construi „mobilierul de vis”?

In cele din urma, astfel de piese ar trebui sa fie intotdeauna prima dvs. optiune atunci cand va ganditi sa inlocuiti mobilierul din casa dvs. Are sens ca investitie pe termen lung – atat de timp cat si de bani! Mai ramane doar sa gasiti o firma de mobila la comanda sector 4 cu care sa colaborati.